Χιονοδρομικό

Πολλοί το ξέρουν και το αγαπούν από το 1985 οπότε και άρχισε να λειτουργεί.

Άλλοι πάλι το μάθανε πρόσφατα αφού δεν είναι από τα ιδιαίτερα διαφημισμένα Χιονοδρομικά Κέντρα, παρόλα αυτά το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου είναι ένα από τα πιο εύκολα προσβάσιμα της χώρας, μόλις 45' από την πόλη των Τρικάλων, ακριβώς ανάμεσα από την Ελάτη και το Περτούλι και μόλις 15 λεπτά από το Νεραϊδοχώρι και τον Ξενώνα μας!

Με πίστες για... καινούργιους σκιέρ αλλά και πιο έμπειρους, με δύο σαλέ στη βάση και την κορυφή του και με δύο λιφτ, το Χιονοδρομικό Κέντρο αποτελεί πόλο έλξης για το Δήμο μας με ή χωρίς χιόνι!

Όντας πολύ κοντά στην πόλη των Τρικάλων και δίπλα στο Περτούλι και την Ελάτη, το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα. Πρόκειται για ένα τουριστικό χιονοδρομικό με υποδομές που το καθιστούν ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Οι μεγάλοι θα χαρούν... την εύκολη πρόσβαση και τους πάντα ανοιχτούς δρόμους αλλά και τις πίστες με τα σαλέ, ενώ οι μικροί τους πολλούς χώρους για παιχνίδι με το χιόνι. Όλα αυτά μέσα στο μαγευτικό τοπίο των Περτουλιώτικων λιβαδιών.